Jdi na obsah Jdi na menu

Reference

 

 

Grafologický rozbor svého rukopisu jsem dostala jako dárek, a byl to pro mne opravdu dárek s velkým D, úplně mne dostalo, co vše lze o člověku vyčíst z jeho písma, bylo hezké o sobě si počíst, jak to mám s temperamentem, emocemi, myšlením, sebevědomím, vnímáním, intuicí, apod. a následně si uvědomit, že to tak fakt mám:-) Místy jsem byla i dost dojatá i slza ukápla. Velmi jsem  ocenila krásný sloh a provedení rozboru písma za využití  typologií od několika různých autorů, včetně typologie K.G.Junga. Velkým bonusem pro mne bylo, že dárek mi byl předán osobně tvůrkyní, takže vše bylo rámováno přátelským popovídáním. Děkuji  Ti, milá Hani."

Ing. Alenka Staňková


alenka-vyrez.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Díky grafologickému rozboru jsem se o sobě dozvěděla informace, které jsem podvědomě tušila, ale nepřikládala jsem jim význam anebo je v sobě popírala. Získala jsem potvrzení, které mě ujistilo, že mám důvěřovat sobě a svému vnitřnímu pocitu. Výklad byl konstruován tak, že jsem o sobě začala smýšlet jinak, laskavě a brát své vlastnosti jako přednosti. Stále na sobě pracuji, přijímám se celá, taková jaká jsem a učím se mít ráda."

Ing. Hanka Lapáčková

hanka.jpg

 

 

 

Snažím se dávat k narozeninám dárky, které potěší. Proto jsem si také objednala grafologický rozbor písma pro mou dceru. Zpátky jsem dostala dopisní obálku převázanou mašlí. Dárek byl překvapením, putoval z ruky do ruky, odstartoval diskuzi, a ačkoli patřil dceři, bavila se celá rodina.

Mgr. Mirka Ottlová

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář